Att vara PT idag

Som man kan se så svämmar det över med personliga tränare på marknaden som går en utbildning på 2 veckor för 35k! Eller kanske gjort någon enstaka tävling. De slänger upp massa bilder på försökskaniner som visar upp resultat efter ett 12 veckors program med viktnedgång.
När folk ser dessa resultat så kastar de kärlek och komplimanger över denna coach.
Problemet är ju bara att personen på bilden har inte talat om hur den har mått psykiskt eller fysiskt under resan utan bilden ” får tala sitt tydliga språk” som det så fint heter.

Vänner som berömmer o råder andra att anlita personen, sen kunder som inte har något att jämföra med hyllar coachen men ingen ifrågasätter något. Varför? För man blir klassad som avundsjuk då!Känner ni igen det hela?
Det gör jag, jag ser det dagligen.

Vem som helst kan marknadsföra sig på sociala medier, skaffa en hemsida och en snygg logga, stjäla texter från kända profiler som Pakulski eller Meadows.
Sen dra in lätt 30k per månad i handen.
Varför är det så?
Svaret är enkelt, människan som anlitar en PT eller Coach vill känna sig duktiga, lätta sitt samvete!
Så de går hellre 3 gånger i veckan o kör 4 övningar på en timme o sen går hem istället för att gå till en Pt eller coach som kör skiten ur dem varje gång, sen när de vaknar dagen därpå kan de knappt röra sig!
Fråga dig själv, vem går du till! Tränaren som är stenhård o ställer krav på dig eller Tränaren som skojar, snackar skit med dig under passet och får dig att le.
Svaret för en Svensson är enkel, de går på försäljnings taktiken och blir lurade.

MEN! De går ju ner massa kilon o får resultat, Ja självklart …. För tillfället efter dessa 12veckors dietande så mår de skit och kroppen har svultit och de får aldrig mer en normal syn på mat! Med andra ord så har denna hjälp förstört saker för livet! Medans en bra Coach / PT får personen att förändra sin livsstil, göra saker som håller på sikt och lära ut varför man gör si o så.
På så sätt få in ett tänk i vardagen som ger resultat du kan behålla..

 

Tänk en stund på det!

Views All Time
Views All Time
3132
Views Today
Views Today
1