Vad är det egentligen i en vial testosteron enantathe?

Nästan alla utav oss här inne har stått med en sån här vial i handen och förberett oss på att sticka oss själva och injicera oss med denna olja som vi tror att vi har full koll på och för många utav oss stannar tankeverksamheten där, men vad innehåller den egentligen?

 

När vi idag sliter upp paketet som vi tidigare har hämtat ut ifrån posten likt en godis speedad 10 åring på julafton som ska få öppna kvällens första paket så hittar vi denna vial med texten Testosteron Enantathe 250mg / ml.
Vad betyder detta och vad mer finns i vialen egentligen?

 

Nu ska vi kika närmare på denna vial och vi ser då en glasvial med en volym på 10ml. På vialen sitter en gummi stopper för att hålla kvar vätskan och det är igenom detta gummit du pressar igenom din nål för att suga upp innehållet. Kring detta gummit sitter en krimper som håller gummit på plats dvs metallen som omger gummit och som sitter överst och ytterst och har ofta ett litet lock på.
Oljan inuti vialen är själva vätskan du ska injicera men långt ifrån all denna vätskan är testosteron.
Vialen innehåller följande.

Benzyl Benzoat.

Detta är ett lösningsmedel som används för att hjälpa till att lösa upp råvaran som i det här fallet är testosteron som kommer i pulverform.

Benzyl alkohol.

Detta har också en upplösande effekt men framför allt en bakteriedödande effekt och detta används för att hjälpa till att hålla vialen och dess innehåll sterilt.

Ethyl Oleat.

Detta är också ett lösningsmedel som används för att hjälpa till att lösa upp råvaran.

Grapeseed oil.

Detta är själva oljan och i 9 utav 10 fall så är det just grapeseed oil som används. Detta är en väldigt vanlig olja men inte en sån som du häller i bilen din.

 

För att du ska få ut exakt 250mg testo / ml så måste receptet du använder vara så pass exakt och du måste vara så otroligt noggrann med alla dessa komponenter och för lite av ena eller för mycket av en annan förändrar hela slutprodukten. Läkemedelstillverkare har en tillåten felmarginal på + – 5% vilket gör att en produkt som är doserad mellan 237.5 mg – 262.5 mg / ml anses vara korrekt doserad och är varken under eller över doserad.

 

Här kommer ett antal vanliga frågor och problem men också svar och lösningar på dessa.

FRÅGA:  Analyser har visat att vissa produkter innehåller för höga halter av tungmetaller, hur kommer det sig?

SVAR: Detta händer när råvaran som används inte håller de krav som de ska göra, den är inte tillräckligt ren helt enkelt. Normalt ifrån kina så ska produkten vara 98.9 – 99.8 % ren.

 

FRÅGA: Kan man se på oljan om det är testo i den?

SVAR: Nej det kan man inte.

 

FRÅGA: Kan man känna på smaken om det är testosteron i vialen?

SVAR: Nej det kan man inte.

 

FRÅGA: Vilken färg ska testosteron ha i vialen?

SVAR: Finns ingen specifik färg som den ska ha.

 

FRÅGA: Varför är Bosses olja ljusare än min ?

SVAR:  För att det förmodligen inte är samma blandning. Bosses vial är troligtvis mer utblandad med någon utav produkterna nämnda i texten ovan, oljan kan också vara ljusare för att man har använt en helt annan olja.

 

FRÅGA:  Varför blir oljan grumlig i vialen?

SVAR: Oljan har fått vatten i sig efter att oljan har hällts ned i vialen alternativt så har vatten redan funnits i vialen när oljan hälldes i.

 

FRÅGA: Vad är kristaller och hur får jag bort dem?

SVAR: Kristaller uppstår när blandningen inte klarar av att hålla dvs lösningsmedlen klarar inte av att lösa upp råvaran. Du kan få bort dessa kristaller igenom att värma upp vialen.

 

FRÅGA: Min Testo Suspension blir förstelnad i pumpen, vad kan jag göra ?

SVAR: Testo Suspension kan du ha i din spruta och värma den i varmt vatten precis innan injektion, då smärtar den mindre.

 

FRÅGA: Hur viktig är etiketten och vad ska de stå på den?

SVAR: Etiketten är en väldigt viktig detalj då den identifierar vialen och dess innehåll samt vart den kommer ifrån och vem som ansvarar för produkten. Det som ska stå på etiketten är följande.

* Vilket labb som har gjort produkten.
* Vad det är för innehåll.
* Styrka på innehållet per ml.
* Bäst före datum.
* Batch nummer.
* Lot nummer.

Fråga: Vad kan hända om man suger upp oljan med samma nål som man sitar med?

Svar: Risken är att man kan få in damm o andra partiklar i oljan detta ska lösningen egentligen döda men är olyckan framme så sitter man där med en abscess.
Jag hoppas att denna lilla artikel skiner lite ljust över en annars ganska mörk tillvaro.

MVH BM Crew.

Diskutera artikeln på vårat forum:
https://body-mass.org/viewtopic.php?id=10797

Views All Time
Views All Time
7320
Views Today
Views Today
3