Marknaden del 3

Varför envisas shopparna med att dom enbart svarar på mail i från countermail och inte min vanliga mail?

Countermail säljer en tjänst där ens mail som man skickar  till en annan person som också använder sig utav countermail blir krypterade. Detta betyder att det du skriver i ditt mail som du sedan skickar till din utvalda mottagare inte kan läsas utav någon annan än den utvalda mottagaren.

Skulle detta mail som du skickar på något otroligt vis snappas upp av någon som sedan försöker läsa mailet så skulle personen enbart få ett krypterat mail som han eller hon aldrig skulle kunna lista ut vad det var som du skrev.

Countermail är helt enkelt ett säkert sätt för personer att kommunicera med varandra där omständigheterna kräver sekretess. Detta är anledningen till att shopparna vill att du som kund ska använda countermail.

Dock ska det tilläggas att dina mail är enbart så säkra som ditt lösenord så var noga med att välja ett långt och svårt lösenord.

Varför ska du göra det?

 

Om någon, låt oss för enkelhetens skull säga att polismyndigheten vill efter att på något sätt kommit över din Countermailadress vill läsa dina email så kan dom enkelt gå in på countermails hemsida och försöka logga in på ditt mailkonto för att komma åt dina skickade och mottagna mail.

Vi på bodymass rekommenderar att man förhindrar och försvårar för personer som försöker ta sig in på andras mailkonton otillåtet genom att alltid radera mail som ligger i mapparna inkorgen och skickade efter avslutad affär.

En annan sak som jag vill ta upp och få igång en diskussion kring är våra analyser.

Vissa medlemmar kommenterar analyserna med glädje och tycker att vi gör helt rätt som analyserar och underlättar för personer när dom ska välja vad och var dom ska vända sig för att handla sina produkter.

Andra har hävdat att det som vi gör är meningslöst eftersom att vi i ledningen förmodligen har vinstintresse i vissa shoppar och att vi därför enbart väljer preparat från shoppar som vi inte har något intresse alls i.

Detta argument är enligt mig inte speciellt genomtänkt eftersom att det antyder att vi i ledningen skulle förse marknaden undermåliga och värdelösa produkter som är just det som vi varje dag arbetar väldigt hårt med att få bort.

Varför skulle vi lägga ner flera tiotusentalskronor i omgångar för analyser om vi själva förstörde marknaden med värdelösa produkter?

Som alla kan se så har vi inte hunnit med att göra så många analyser och de som är skeptiska till analyserna ser detta sin ett skäl till att inte lita på analyserna .

Svaret på detta kan jag ge er så här, ge oss ett par år så ska ni få se hur många olika analyser vi har från olika shoppar.

När vi väljer ut vilka preparat som vi ska analysera så har vi flera saker vi måste ha med i valprocessen och här följer några stycken av dom

1. Vilken popularitet har preparatet?
2. Har preparatet blivit ifrågasatt?
3. Vad är det för pris på preparatet?
4. Hur utbrett är preparatet på den svenska marknaden?
5. Vår egna nyfikenhet.
6. Vem är säljaren?
7. Vad har märket/Säljaren/preparatet för historia?

Vi får heller inte glömma att analyserna kostar stora summor pengar att göra , ja det är även stora summor för oss i ledningen och det är en orsak till att det kan ta tid mellan analyserna.

 

Det var även flera medlemmar som hakade på när en specifik medlem påpekade att shoppar skulle förfalska sina vialer genom att kopiera de analyserade preparaten som visade korrekta mängder med innehåll. Han menade att på grund av våra analyser så skulle någon av våra shoppar betala en designer(ja jag kallar han som gör etiketterna för designer)att kopiera etiketterna av märket som vi har analyserat så att shoppens vialer ser ut som de korrekta vialerna som vi har analyserat och detta skulle göra att våra analyser är skadliga för marknaden.

Något som denna personen och som personerna som hakade på detta inte hade med i sin argumentation är att en shop som har etablerat sig på marknaden och det måste just vara en etablerad shop eftersom att utan det förtroende kunder har för en etablerad shop så skulle det aldrig fungera.

Varför?

För att kunder skulle aldrig återvända till en ny shop som säljer verkningslösa produkter oavsett vilken etikett som sitter på vialerna.

Argumentet antyder alltså att en etablerad shop som har en bra kundkrets och som säljer bra produkter och som drar in bra med pengar skulle på grund av våra analyser aktivt välja att scamma sina kunder med dåliga produkter som kommer att skada shoppens kundkrets,pengaflöde och rykte.
Detta scenario ser jag som högst osannolikt. Att en shop ska slösa pengar på att förstöra för sig själv är bara nonsens.

Man kan sitta och hitta på anledningar till att man inte ska lita på våra analyser. Frågan man ska ställa sig själv är vem är det som kommer med dessa negativa kommentarer kring analyserna? Har denna personen något vinstintresse i att hans produkter inte analyseras?

Tror inte ni själva att om vi inte brydde oss om marknaden att vi hellre skulle lägga de pengar som vi lägger på analyser i våra egna fickor istället?

Vi som driver BM idag har mer än 10-15 år vardera på marknaden och vi har under denna tiden sett hur marknaden har blivit mer och mer negativ och vi har sett hur personer har blivit sjuka efter att ha injicerat eller efter att ha ätit preparat som dom trott ha sig vetat vad som det har varit som dom har konsumerat efter att ha läst på etiketten.
För att kunna vända denna trend på marknaden så måste vi börja någonstans och det är precis just det som vi har gjort, vi har bara börjat.

 

Vad har du gjort?

Förmodligen så har du enbart klagat över att dina produkter inte har levererat som du hade hoppats på.

Kanske har du grönat något preparat men där slutar din aktivitet med att försöka göra marknaden till något bättre.

DET GÖR INTE VÅRAN..

 

Med vänlig hälsning

Views All Time
Views All Time
2946
Views Today
Views Today
4