Christean Hellström scammern bakom A-grossisten har fått sin dom.

Den 14 juli i år 2016 avkunnades domen mot Christean Hellström samt hans flickvän Siri Jalmelin.
Straffet, Skyddstillsyn med särskild behandlingsplan för Christean samt skyddstillsyn med samhällstjänst för Siri Jalmelin.

Paret använde sin då 2 åriga dotter som målvakt för många försändelser som togs emot, en utav de mest anmärkningsbara var 300g (!!!!) Amfetamin.

Vi har djupdykt i de över 800 sidorna ifrån förundersökningen och reflekterat över domen.

En sak som vi genast såg var att polisen hittade mängder utav fragment över mailkonversationer ifrån hans countermail, antingen pga påslagen dator eller så var det så otroligt korkat att han inte hade kryptering på datorn.

Att även sälja HELT verkningslösa Potensmedel samt feldoserad och felaktiga  dopingpreparat verkar ligga Christean varmt om hjärtat.

En annan sak som ledde till misstankar var att han använde bankkonto till stor del för mottagning av pengar, vilket resulterade i att banken blev misstänksam och kontaktade Christean.

Mycket av bevisen ligger även till grund Tack vare att Christean använde Skype för att samtala om sina affärer med kunder, och allt fanns sparat!

Detta var en enbart en del utav det som polisen hittade hemma hos Christean och Siri.

●Åtminstone 300iu Doping.
●Innehav av narkotika för närmare 500 000:- varav ca 390 g Amfetamin inkluderat.
●Mängder med Subutex.

Så hur kommer det sig att domen blev så låg, trots dessa mängder av droger?

Ja Christean är ju trots allt känd för att öppna munnen för polisen för att rädda sitt eget skin, om så är fallet även denna gång låter vi vara osagt.
Och att enligt Christean själv så var hans mål att enbart ha 100 fasta kunder och resterande kunder skulle vara så kallade “Exit-scams” dvs. De skulle skicka pengar men inte få några varor (något som han är känd för).

Men en sak är säker, vi har nog inte hört det sista ifrån Christean!

/TheDirtyTruth!

Diskutera artikeln på vårat forum:
https://body-mass.org/viewtopic.php?id=10623

Views All Time
Views All Time
5917
Views Today
Views Today
3