Marknaden

Marknaden.

I skrivande stund så sitter jag och är fundersam och bitter över hur utveckling har framskridit.
Till 99% av alla som befinner sig i behov av denna marknad som tex byggare, hobby byggare eller någon annan form av idrott där doping är något som kan hjälpa dig på traven så tänker man enbart på sig själv.

Funderingarna går inte längre än att hmm.. det står anavar på etiketten och shoppen har en egen analys på sitt anavar så detta måste vara bra grejjer.

NEJ tänk om..
En shop kan inte vara ansvarig för att testa sina egna produkter… varför? Jo för att en shop som köper in sina egna råvaror och sen kokar sina egna saker vet också exakt vilken ampull de skickar på analys. De kan själva dosera vialen eller tabletten precis som de vill och de vet exakt hur de ska göra för att få ett resultat som är till deras belåtenhet. Självklart kommer de att stoltsera med detta resultat och slå sig på bröstet för att skrika ut över hela marknaden att deras produkter är de bästa.
Men vialerna eller tabletterna som du sen köper är något helt annat, de är sakerna som de ska tjäna pengar på. Produkterna du köper innehåller förmodligen ingen aktiv substans alls utav ämnet du sökte. Sen när du hör av dig till shopen så kommer de slå hål på dina anklagelser med att ” Du har fel, vi har analyserat våra produkter” Ok du som kund kommer att stå där missnöjd och handfallen.

De som du måste göra som kund är att tänka ett steg längre, vad är shopen ute efter? Jo de vill gräva ett sånt stort hål de bara går i din plånbok och de kan de fortsätta att göra så länge ni går på de här.
Vi på BM håller nu på att anonymt köpa produkter ifrån samtliga av säljarna och vi skickar dessa på analys och på så vis får vi fram exakt vad shopen säljer, precis på samma sätt så skulle du få produkten i din hand om du beställde. Shopen kan alltså inte veta vilken vial eller tablett de ska skicka ut eftersom de inte vet vem de är som kommer att testa deras produkter.
Att göra på detta sättet är det enda viset att komma till rätta med alla dessa skitprodukter som florerar på marknaden. En shop som testar sina egna produkter är inget att lita på alls, hur ska du som kund kunna vara säker på att de är deras egna produkt de har testat?
Shopen kan tex ha kollat igenom våra analyser och valt att köpa en produkt som vi har testat och sedan när de fått hem vialen valt att sätta sin etikett på den och skicka den på analys för att få ett resultat som håller och sen gå ut med analysen och säga att deras produkter är hur bra som helst men i själva verket blir du lurad när du köper och du betalar dyra pengar för en dålig matolja.
Vi köper in produkterna anonymt och vi skickar produkterna på analys, vi bekostar detta själva och vi publicerar analyserna för att vi vill att marknaden och byggningen ska kunna gå framåt i Sverige och framför allt vill vi att ni kunder inte ska bli lurade längre!! Marknaden är er och det är dags att ni börjar att förstå det.

Med vänlig hälsning Body-mass Crew.

Diskutera artikeln på: https://www.body-mass.org/viewtopic.php?id=12567

Views All Time
Views All Time
5898
Views Today
Views Today
1