HCG – Humant koriongonadotropin

Kring detta läkemedel så finns det lika många varianter som talar om hur du ska använda de och det finns nog mer  åsikter om ifall läkemedlet verkligen fungerar eller inte.

Att komma med det kloka uttalandet att hcg skulle vara effektlöst är i samma nivå som att en fiskmås skulle vara smartare än Einstein. HCG har effekt och det man ska vara noga med att presentera när man för en diskussion kring läkemedlet är i vilket sammanhang ska det användas. Läkemedlet fungerar nämligen på olika vis hos kvinnor och män.

Vad används HCG  till?

HCG är ett hormon som produceras av moderkakan (placentan) som bildas när en befruktning och efterföljandeimplantation i livmodern har skett. Hormonet har som funktion att stimulera gulkroppen iäggstocken som producerar progesteron som i sin tur trycker ned menstruationscykeln så att graviditeten kan fortlöpa. hCG insöndras iblodet och utsöndras via urinen och kan användas i graviditetstest och kan även upptäcka ektopisk graviditet. Vissa tumörerutsöndrar hCG så det kan användas somtumörmarkör hos icke-gravida. Hormonet används även för att stimulera äggstockarna vid behandling av infertilitet.

Vad gör HCG Med den manliga kroppen?

Nu tänker jag inte gå in på djupet vad hcg verkligen gör med den manliga kroppen utan jag bara  uttrycker mina upplevelser med läkemedlet .

Jag har använt HCG när jag har varit på kur ett längre tag och det har jag använt när mina testiklar har förminskat i storlek pga den stora mängd med steroider som jag har tryck i mig. HCG har då hjälpt min kropp att få tillbaka storleken på testiklarna till normal storlek igen och jag har upplevt att dom gånger jag har använt mig av hcg så har min återhämtning efter avslutad kur varit betydligt kortare än dom gånger jag valt att utesluta det.

Det finns många åsikter från flertalet personer som säger att man inte behöver hcg men jag säger så här,om din kropp svarar som min gör på aas så kommer du att uppleva fördelar med att använda det.
Personer som säger att det inte behövs är ofta dom som inte ens upplever att deras testiklar krymper i samband med aas bruk. Det är ju självklart att krymper inte dina testiklar så behöver du inget heller som ser till att dom kommer tillbaka i storlek. Men att förespråka öppet att man inte ska använda jag är något som är för mörknande för många personer eftersom att deras kroppar kanske inte fungerar på samma sätt som han som säger att hcg är onödigt och då har personen som lyssnat på detta skaffat sig en längre återhämtningstid.

Läkemedel fungerar inte alltid på samma sätt på alla människor och därför ska man inte heller tala i självklara termer när vi håller på med självmedicinering för det är precis det vi gör. Upplever man att man har fått förminskad testiklar så tycker jag att man ska ge hcg  en chans.
När jag använder hcg så gör jag på följande vis och det har funkat för mig.

När jag är i mitten på en längre kur så tillför jag 300 iu hcg var 3e dag i 3 veckor.
När jag sedan är i slutet på min kur dvs när jag enbart har 3 veckor kvar med aktiv substans i kroppen så upprepar jag den processen  igen och sedan behöver jag inte mer hcg denna gången.

 

Det finns självklart flera olika alternativ för hur man ska använda hcg och när man ska använda det men detta funkar för mig.

 

Mvh.

Views All Time
Views All Time
4562
Views Today
Views Today
3