Intervju med King of Roids

Kan ni börja med att presentera er. Hur länge ni har funnit med och lite sådant.

Vi kallar oss i dagsläget “King of roids” och vi har funnits i över 10 års tid, sen “gamla” BM tiden.

 

Vad anser ni gör er speciella gentemot andra shoppar och vad anser ni att kunder ska välja att handla hos er?

Våran styrka ligger stort och brett utbud ,med produkter av hög kvalité och hög säkerhet. Vi kör på “virtuell plattformer” med SSL-kryptering,så att det inte är möjligt att samla in delar av mail överföringen. Kundens och våran säkerhet är något vi prioriterar högt.

 

Hur ofta svarar ni på mails?

Med tanke på “säkerheten i första hand” så kan svars tiden variera. Från varje timme (mellan 10-18),till 2-3 ggr per dag.

 

Ni säljer Lion Lab som funnits på marknaden rätt länge. Vad kan ni berätta om detta märke?

Lion Lab är högdoserad olja som är populära hos många av våra kunder. Produkterna har funnits på marknaden några år nu och kunderna är mycket nöjda över resultaten med Lion Lab. Ett märke som förknippas med hög kvalité. Vi har uppdaterat nu,2017 till en ny design i svart och gul.

 

Ni säljer även Tiger Pharma, vad kan ni berätta om detta märke?

Tiger Pharma är ett amerikanskt märke som vi har fått rätten att sälja av den svenska importören. Utbudet är gjort för många som vill prova något nytt i produkt väg. Vissa kanske svarar bättre på andra sorters steroider. Det är produkter av hög kvaliteten.

 

Vilket ansvar har ni som säljare gentemot de många olika produkter som finns på marknaden idag och vad har kunderna för ansvar? Det blir ju lätt en djungel för kunderna.

Vårat ansvar gentemot kunden är att leverera produkter som håller en hög kvalité. Hade inte vi gjort detta under alla dessa år,så hade inte vi funnits så länge i denna bransch. Våra priser ligger oftast högre i pris än “nykomlingar vilket  kunderna ifråga sätter ofta. Det vi påtalar till kunderna att du får en produkter efter vad du betalar för den. Och det märker vi när kunderna återkommer till oss några veckor senare missnöjda ,när dom köpt produkter från någon annan för ett lägre pris, men dom får inget resultat i form av styrka / volym. Billigt har plötsligt blivit mycket dyrare pga första omgången från en konkurrent gav inget i resultat.

 

Har ni några rabatter som ni ger till kunder?

Rabatten varierar beroende på vilka produkter det handlar om.
Det är olika vinstmarginaler på produkterna och där med kan man gör mer med vissa, och mindre med andra.
Vi pratar om kvalité produkter och inte kvantitet produkter som innehåller 20-35 % av det verksamma ämnet.
Så rabatten varierar om man handlar över 10.000kr.

 

Vad tycker ni om prisutveckling som skett senaste åren på steroidmarknaden dvs att priserna gått ner?

I relation att straffen har ökat så ligger priserna lågt i jämförelse till straffvärdet. Priserna har legat på samma nivå sista 6-8 åren.

 

Tycker ni det är rätt av nya/mindre shoppar att sälja sina varor billigare för att konkurera? Eller finns det bättre sätt att konkurera?

Dom mindre shopparna förstör marknaden när dom “rear” ut produkter som inte innehåller vad dom ska. Kunderna förväntar sig sedan dessa priser av resterande säljare som säljer produkter av hög kvalité.

 

Vad tycker ni om att det ploppar upp en massa nya små shoppar som varar 2-6 månader som sen får stänga igen pga dålig omsättning?

Det är tråkigt för deras del. Det brukar ofta vara sådana shoppar som scammar folket i slutändan. Branschen har blivit tuffare där kunderna är “stammisar” till sina shoppar för dom vet vad får från dom.

 

Är det bättre att ha 10st stora shoppar som vet vad de gör än att ha 100st shoppar som det är idag? Anledningen till att vi frågar är att dessa små nya shoppar tyvärr inte har så stor koll på säkerhet och framförallt inte har resurser att betala för vad säkerhet kostar.

Utan tvekan borde det vara mindre mängd shoppar. Kunderna inser inte det förrän nån “Amatör shop” torskar och polisen får ta del av kundregister, mailhistorik mm och man blir kallad på förhör och karusellen är i gång. Och detta har hänt några gånger under dessa år. Då inser man hur mycket man värderar shopparnas säkerheten, när man inte faller med när en shop torskar.

 

Har ni något som ni avslutningsvis vill säga till alla som löser detta?

Billig kommer aldrig vara bäst.
Ni som inte provat oss,är välkomna till oss.
Ni kommer inte bli besvikna.

Diskutera artikeln på: https://www.body-mass.org/viewtopic.php?id=11966

Views All Time
Views All Time
5337
Views Today
Views Today
3