Välkommen till dig som är nyregistrerad medlem!

Vi på BM vill hälsa dig som nyregistrerad medlem varmt välkommen smile

På denna mötesplats samlas alla vi som är intresserad av olika former av träning och/eller kost.

Vårat mål är att du ska trivas här, känna dig trygg att kunna posta, diskutera med andra medlemmar och att ska känna att du kan hänga din hatt här på kvällarna och ta del av gemenskapen eftersom vi alla är medlem i samma familj och här är vi alla jämlikar.

Vi ser gärna att du är aktiv och postar, och ingen fråga är för dum att ställas. Om ingen medlem postade så skulle det inte finnas någon kunskap så hjälp oss genom att du delar med dig utav din kunskap och erfarenhet. Vi kommer att dela ut belöningar i olika former för de som är aktiva, bidrar med kunskap, inspiration, glöd och glädje.

Skapa gärna en träningsdagbok, berätta vad du äter och hur du tillagar det, berätta om dina mål med mera och sprid din inspiration till alla andra som delar träningsintresse.

Känner du att du är dåligt bemött eller kränkt så rapporterar du inlägget i fråga och/eller tar kontakt med BM-staff, vi läser allting som postas, tro oss – ingenting går oss förbisett. Vi BM-staff finns till för dig och tar dig alltid på allvar.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några funderingar.
Börja gärna ditt medlemskap här på BM genom att säga hej i denna tråd.

Regler för forumet hittar du här: https://www.body-mass.org/viewtopic.php?id=30

Vi hoppas att du kommer att trivas.

Views All Time
Views All Time
4850
Views Today
Views Today
1