Intervju med Powerstore

Kan ni börja med att presentera er. Hur länge ni har funnit med och lite sådant?

Hej, Vi på Powerstore har nu funnits i några antal år för vissa är vi kända för en grym snabb leverans samt produkter av högsta kvalité. Vi finns då På Best of The Best där det tar några år att komma upp i toppen. Vilket ni kunder har fått oss att hamna där På BM.

 

Vad anser ni gör er speciella gentemot andra shoppar och vad anser ni att kunder ska välja att handla hos er?

Vi är speciella för att vi har Störst utbud i olika produkter samt att vi säljer ett märke Av Tiger Pharma som har mestutbud av oljor. Därtill tabletter av högsta kvalité. Om det går då att tillägga att vi stolt visats på en senast labbrapport att vi har mer än godkänt. (den finns här: https://www.body-mass.org/viewtopic.php?id=11381)

 

Hur ofta svarar ni på mails?

Vi svara allt från inom 5min till 30min beroende hur mycket mailsvar vi måste behandla. Dvs Alltid.

 

Ni har ett väldigt stort utbud. Kan ni berätta lite om Tiger Pharma?

För många är Tiger Pharma lite okänt men är från början ett amerikanskt produkt märke som då är uppköpt av oss. Vår kommande Hemsida www.tigerpharma.com ska då skall vara färdigt till årsskiftet. Utbudet är gjort för många som vill prova något nytt i produktväg vissa kanske svarar bättre på andra sorters steroider. Kvaliteten ska hålla den högsta kvalitet som kan fås.

 

Kan ni berätta lite om erat nya märke Omega Lab?

Omega Laboratories har funnits för några år sedan och har återkommit tillbaka vi har fått äran att distribuera deras produkter. Dessa är lite mer högdoserade för kunder som inte vill sticka sig för ofta också en bra produkt som vi rekommenderar.


Vilket ansvar har ni som säljare gentemot de många olika produkter som finns på marknaden idag och vad har kunderna för ansvar? Det blir ju lätt en djungel för kunderna.

Vårat ansvar som säljare är att finnas för kunden och endast sälja produkter av högsta kvalité. Kundens ansvar är att köpa från säljare som verkligen är seriösa. Det som verkar vara billigt är inte bra heller man ska inte tro att varor som är 40-30% billigare än alla andra skulle vara bättre än vad det till ordinarie pris. Man brukar säga man får vad man betalar för.

 

Har ni några rabatter som ni ger till kunder?

Vi brukar ge rabatter om kunden handlar för mer än 10 000kr mer än så kan vi ej ge om vi ska hålla den höga kvalitet vi har.

 

Vad tycker ni om prisutveckling som skett senaste åren på steroidmarknaden dvs att priserna gått ner?

Priserna har hållits på samma nivå dom senaste åren tycker jag men borde vara högre då straffen har höjts ganska kraftigt. Sen finns det en del shoppar som dumpar och då undrar man faktiskt varför gör man detta?

 

Har ni något som ni avslutningsvis vill säga till alla som läser detta?

Om ni ej har provat oss så gör det för ni kommer inte att ångra er och det kommer ni att märka efterhand i era träningar och kvalitet på den ökande muskelmassan.

Diskutera intervjun på: https://www.body-mass.org/viewtopic.php?id=11541

Views All Time
Views All Time
7782
Views Today
Views Today
2