Objektiva recensioner & “skräddarsydda råvaror

Förädlade råvaror och skräddarsydda substanser på atomnivå
För 10 år sen var marknaden bra, det var en rimlig prisnivå, sortimenten breda och det dök inte upp nya obeprövade shoppar varannan vecka ur Mordors avgrund. Idag ser vi påståenden om shoppar med egna specialutbildade kemister som som bland annat förädlar råvaror så de får bättre upptag och substanser som man tagit bort biverkningarna på och andra lovord som de hoppas på att kunderna sväljer utan att ifrågasätta.

Objektivitet av recensioner
För någon månad sen när en medlem skapade en tråd om en olja som gav pip, alla var helt förbryllade och gissade hej vilt på massa olika märken – sedan visade det sig vara vanlig hederlig Nebido.
Idag så ger nya shoppar ut produkter som sk “smakprover” för att få fäste på marknaden. Folk ställer sig i kö för att få ett par vialer för att sedan recensera dem – vilket i grunden är en bra idé men kan missbrukas i verkligheten. Dessa sk “testpiloter” som ställer sig i kö om och om igen( ja det är alltid samma personer, mönstret är tydligt) kan inte avgöra alla dess faktorer som de tror sig kunna.

 • Ofta ligger de på andra substanser samtidigt – hur i hela friden kan man avgöra dosering och effekt på ett preparat som man samtidigt badar i 3gram fördelat på 4 olika preparat som?
 • Du kan inte avgöra dosering på ett preparat om du tex kör 1g Trenbolone, det kan lika gärna vara 400mg eller 1.3g du trycker i dig.Hur många gånger har man inte läst saker som:
  “sjuka mardrömmar”
  “hostade lungorna ur mig”
  “svettningar från helvetet, bra tryck”
 • Placebo har en otroligt stark inverkan på oss, och tryck kan man framförallt få av salt,vatten,mineraler och kolhydrater – Anavar är en perfekt steroid att ta som exempel:“Den gav mig en hårdare look”
  “jag blev tröttare det”

  Och då har man läst dessa effekter och biverkningar på nätet eller har generell förutfattad uppfattning hur Anavar fungerar som. I verkligheten kunde du faktiskt lika väl fått Winstrol – “ja men lederna gjorde inte ont” – men även detta är individuellt och det smärtar alltså inte alltid i lederna.
 • Testo är ju lite enklare faktiskt att utvärdera, det går att ta prover och fastställa det ena och det andra men inte om det är rätt doserat av den anledningen att 500mg testo/veckan ger inte samma värde för alla utan det är indviduellt.
 • Parabolan var dunder! men vem känner egentligen skillnad på Parabolan och Tren Acetate?
 • “Eq/Deca lederna blev bättre jag blev hårdare”
  “Jag fick bättre aptit av Eq
  “Jag blev mer bloated av Deca”
  Hur många gånger har man inte läst detta? Hur många känner egentligen skillnad mellan Eq och Deca?

Poängen med denna artikel är att ge er medlemmar tankeställare och hjälpa er med tankeprocesser – svälj inte allting utan att ifrågasätta.

Vi kan tänka själva och den största styrkan som var och en av oss har är att försöka tänka logiskt.

Views All Time
Views All Time
3049
Views Today
Views Today
2