Utrikes leverans: Shopparnas girighet och köpares risker

BM väljer att värna om sina medlemmar och inte utsätta dem för onödiga risker medans diverse andra krafter inte bryr sig alls.
De säljare vi tar in har vi alltid någon form av kontroll på samt för att klättra i kategorierna så krävs det diverse kriterier som ska uppfyllas.

Den senaste trenden vi kan se nu är att man öppnar upp en shop i Sverige med ett extremt utbud med helt färdiga produkter för utrikes leverans (oljor,tabbar,kapslar) tillsammans med lovord om Effedrin som kemister har framställt som inte går att spåra genom prover (använd huvudet). Den andra trenden är Clenbuterol helt utan de sedvanliga biverkningarna – jaha har man stoppat i magnesium/taurin i hästmängder för att motverka detta?! Frågorna ställs på rad men en sak vet vi – köper man Effedrin eller Clenbuterol så vill i alla fall man förmodligen enbart ha dessa substanser och inte någon hemlig häxblandning som Miraculix kokat ihop.

Men tyvärr så stannar alltså inte girigheten här – inte nog med att shoppen gör vinst så vill de även slippa riskerna genom att leveranserna sker från utlandet och bespara sig kostnader med målvakter för att importera prepareten in i landet, istället så har de fina lovord som garanterad leverans eller pengarna tillbaka.

Det många inte vet, är att leverans från utlandet är det allra bästa och absolut vanligaste sättet att torska på eftersom tullen har 100 gånger mer resurser än vad polisen har för utredningar och att de följer upp varenda spår kan man vara säker på.

Ett mycket vanligt arbetssätt för tullen är att öppna paketet, byta innehållet och sen skicka det vidare till mottagaren för kartläggning och span på mottagarens samtliga paket. Ja, ni fattar hur illa detta kan sluta, tänk er själva om 20 paket fastnar i tullen och vilka ringar på vattnet det ger. Speciellt då de flesta köpare inte ens har en tanke eller resurser på att använda målvakt.

Säljaren är inte heller sena med att erbjuda smakprover till sina kunder som nappar på 3st gratis vialer för att sedan torska för smuggling, dopingbrott och troligtvis också husrannsakan och eventuellt också distribution. I detta fall så är det shoppar som ställer in sitt sikte på att sätta dit köpare genom att leverera färdigkokade oljor i vialer, tabletter och piller.

 

Anledningen till denna artikel är att vi har fått förfrågningar från aktörer som vill etablera sådana shoppar på BM och i samtliga fall har de blivit nekade och vi kommer att fortsätta att neka dom.

BM är pionjärer på marknaden och vi tänker inte vika oss – vi har varit här längst av alla som, vi har överlevt alla andra plattformar och aktörer och härvor och vi kommer fortsätta att existera en mycket lång tid framöver därför att vi tänker på säkerheten, köpare och långsiktigheten framför allt. Det är kunderna som är viktiga, utan er så fyller vi ingen mening.

Views All Time
Views All Time
4124
Views Today
Views Today
6