Marknaden del 4

Det är väldigt lustigt att andra forum känner så hotade för BM’s stadiga framfart. Det kommer gång på gång individer från Flashback och i från Hushboard som har lagt ned mödan med att skapa konton hos oss och det enda dom har velat tala om är hur dåliga vi är för marknaden och att det vi gör är enbart för egen vinning och därför så ska man inte lita på oss.

Man ska helt enkelt enbart söka sig till forum som endast gör precis som alla andra dvs dom forumen som inte gör ett skit för marknaden utan enbart ser till sin egen personliga vinning. Hushboard och Flashback där vill ledningen endast fylla sina egna fickor med så mycket pengar som är möjligt. Dessa två forum ger ingenting tillbaka till er köpare och brukare som faktiskt håller denna marknad i era händer.

Om BM hade gjort på precis samma sätt som dessa två andra forum så hade dom inte kommit och attackerat oss på våran hemmaplan men eftersom att vi nu gör något som verkligen sticker i ögonen på dom och som i slutändan kommer att hota deras pengaflöde så har dom hamnat i panik och försöker göra allt vad dom kan för att misskreditera oss och vårat arbete.

Varför är dom andra forumen så hatiska mot BM?

Svaret på den här frågan är väldigt enkel. Bodymass växer sig större för varje dag och vi försöker att vända en trend som marknaden befinner sig i just nu. Vi i ledningen ( Admins och Mods) jobbar med att lägga ned ett otroligt stort engagemang i dessa analyser och det gör att dom andra forumen känner sig hotade av oss.

Varför gör dom det?

 

Det gör dom för att med dessa analyser så kan vi sänka shoppar som säljer dessa dåliga produkter. När dessa shoppar sedan försvinner från marknaden så tappar dessa forum inkomster. Det hela handlar om att dom försöker med näbbar och klor att få oss att sluta med dessa analyser eftersom att vi skadar dessa forum som helt enkelt vill ha så många aktörer på marknaden som möjligt och sedan om ledningen på dessa forum vet om att det är just dåliga produkter som dessa shoppar säljer spelar dom ingen roll eftersom som att dessa shoppar betalar till ledningen och då kan ledningen fortsätta att fylla sina fickor med pengar.

Där kan man fråga sig vilka som har vinst intresse och inte…

Vi i ledningen på BM försöker ge tillbaka så mycket vi bara kan till er köpare och det gör inte Flashback eller Hushboard och dom försöker hela tiden måla upp oss som oseriösa och att det är vi som är boven i detta drama.

Men vem är boven egentligen ? Är det ledningen som försöker se till att alla köpare som finns på denna marknaden får det som dom köper eller är det ledningarna som skiter i vad köparna får när dom handlar?

Det finns en ganska enkel lösning på detta, nästa gång som du ska handla produkter prova att köpa någon av dom produkter som vi har analyserat och som har visat sig innehålla precis det som den ska göra. Kolla då om du blir nöjd med produkterna eller om du blir missnöjd.

Efter detta kan du se om vi är trovärdiga eller inte…

 

Med vänlig hälsning.

Views All Time
Views All Time
4110
Views Today
Views Today
4