Max / Mshop förstör för er medlemmar!

För att reda ut lite rykten (som Max och hans springpojkar gärna vill sprida för att rädda sitt eget arsle) och oklarheter så vill vi klargöra att:

■ Efter att vi gick ut med vår artikel med avslöjande om Max, hans smutsiga arbetssätt och hans verkningslösa prepp så har han attackerat Body-Mass hemsidan med en kraftfull DDoS-överbelastningsattack – vilket innebar att Body-mass.org inte gick att nå överhuvudtaget. Har ni läst tramsiga rykten/påståenden på andra plattformar som troll har skrivit så kan ni med gott samvete bortse ifrån det tramset. Dra era egna slutsatser vad som är troligt och vad som inte är troligt. Under tiden som DDoS-överbelastningsattacken pågick så organiserade vi om lite saker och ting samtidigt som vi studsade DDoS-överbelastningsattacken till hans egen hemsida. Nedan finner ni en propagandatext som han gick ut efter att vi gick ut med vårt avslöjande för att försöka rädda sin(a) shoppar på något sätt:

Kära kunder och medlemmar!
Som ni kanske har läst eller hört så har det pågått en smutskastningskampanj mot oss. Vi tycker det är jätte tråkigt att sånt förekommer. Marknaden är stor och det finns plats för oss alla. Det är bättre vi försöker komplettera varandra istället för att bedriva pajkastningen. Trots att det är sandlådenivå på det inträffade så vill vi ändå lämna en kommentar. Som i vilken bransch som helst så kan misstag ske. Men att vi medvetet skulle låtit misstag ske är osanning utan dess like! Dom få gånger som en produkt inte har uppfyllt våra krav så har den omedelbart tagits bort och kunden har blivit kompenserad. Vi är också mänskliga, misstag kan ske men vi har alltid tagit 100% ansvar för vad vi säljer och löst problem så att kunden är nöjd! Kvalité, säkerhet och kundservice är viktiga ord hos oss! 5år i branschen tycker jag säger att vi faktiskt har skött oss väldigt bra och uppfyllt innebörden av dessa ord! Tveka inte att maila oss om det skulle vara nåt, vi finns för er . Väl mött Mshop! Shop

■ Ovanstående propagandatext postade han på andra ställen medans han visste att BM ligger helt nere så att han slipper försvara sig själv rörandes de fakta som vi presenterade förut i artikeln del 1 på BM. Ingenstans i sin text bemöter aktören kritiken från oss, utan det är samma gamla visa med att försöka manipulera kunder som med all rätt är upprörda över avslöjandet.

■ Faktum är att Max är ansvarig för DDoS-överbelastningsattacken mot Body-Mass hemsidan, han var fullt medveten om att han inte kunde bemöta kritiken och faktan i artikeln som skrevs och ger sig därmed på ett helt forum, vilket innebär att han också gav sig på samtliga shoppar/säljare som huserar på Body-mass forum. Vad det i sin tur innebär är att Max medvetet har saboterat intäkterna för samtliga shoppar och säljare på Body-mass, varvid han gissningsvis kommer att hållas ansvarig för samtliga av deras förluster.

■ Vi presenterade REN fakta i våran artikel på ett sakligt sätt där vi bland annat:

  • Radade upp labbtest efter labbtest som påvisade verkningslösa produkter och i bästa fall grovt underdoserade.
  • Exempel på citat från medlemmar och från Max lades upp i artiken del 1, som påvisar hans smutsiga arbetssätt att manipulera medlemmar.
  • Exempel på citat från köpta testpiloter varav en del medvetet och en del ovetandes har hjälpt Max med att manipulera kunder.
  • För er som redan har läst vår artikel del 1 så vet ni redan att detta är dessutom andra gången och sista gången som denna aktör blir avstängd.
  • Fakta ÄR att denna aktör drev f.d bamseshoppen, som hade verkningslösa prepp vilket ledde till att avstängning från BM, (mer om detta läs artikel del 1). Vid en tillbakablick till bamseshoppens storhetstid så gick den mot skyarna till att falla som en meteor, med samma systematiska fusk pågick där, sedan som vanligt casha in och sen sälja shoppen och lämna det sjunkande skeppet med nya ägare som var totalt ovetandes.
  • Som lite krydda på det hela så avslöjades att alla kunder som någonsin beställt prepp via hans hemsida har fått sina namn och adresser lagrade i WordPress.

■ Faktum ÄR att precis alla prepp som denna aktör vidrör med sina händer verkar alltid vid någon tidpunkt förvandas till matolja och vetemjöl utan verksam substans när han vid given tidpunkt byggt upp ett märke, och DET mina herrar och damer är varken misstag eller slump, utan det är själva affärsidén som satts i system i flera år. Vi känner till de shoppar som aktören drivit genom åren och girigheten har alltid varit dennes största svaghet där mer alltid vill ha mer utan en tanke på vad det leder till och vilka kunder han trampar på. Det är endast en tidsfråga innan korthuset faller ihop om man systematiskt säljer fake produkter vilket bevisas av historiken från dennes aktör då det är andra gången denne blir utesluten från BM, och det är alltså den ihopvägda och sammanslagna historiken av denna aktör som lett till att vi har tagit beslut om uteslutning från BM.

■ Vi kommer att fortsätta att skicka aktörens prepp på labbtest och publicera dom, dessutom i större utsträckning än förut, och detta gäller oavsett på vilken plattform denne bedriver sin handel på.

Som vi skrev i vår ursprungliga artikel (del 1) så är vårt mål på BM att ha en städad marknad och DET innefattar bland annat att det är vår skyldighet att upplysa kunder om verkningslösa prepp, smutsiga spelare som för kunder bakom ljuset och som bokstavligt talat stjäler era pengar pengar som denna aktör systematiskt har gjort. Av denna simpla anledning så har alla seriösa medlemmar alltid vetat vilket forum som arbetar för deras bästa intresse.

Vår kritik mot denna aktör kvarstår och det kommer fler avslöjanden framöver, tills dess så kan ni se fram emot del 3 i artikeln om Max.

Slutligen, råder vi samtliga som har handlat av denna aktör att städa hemma.
/Body-mass.org

Views All Time
Views All Time
9399
Views Today
Views Today
2