Intervju med Swedstore

Kan ni börja med att presentera er. Hur länge ni har funnit med och lite sådant.

Swedstore heter vi och har vart med i snart 5 år.
Inom näthandel med AAS är vi ett välkänt namn med mycket gott rykte.

 

Vad anser ni gör er speciella gentemot andra shoppar och vad anser ni att kunder ska välja att handla hos er?

Kvalitet, säkerhet och snabbhet. Vi erbjuder alltid samma snabba service till alla kunder oavsett belastning. Allt vi säljer kommer även med en nöjd kund garanti där man har rätt till pengarna tillbaka ifall man skulle vara missnöjd med en produkt.

 

Hur ofta svarar ni på mails?

Som kund får du oftast svar inom 10 minuter från oss. Oftast snabbare!!!

 

Ni säljer Alpha Pharma som tyvärr fått ett rykte om sig att det florerar mycket kopior på marknaden. Vad har ni att säga om det?

Allt inom handel som säljer bra och är populärt blir oftast varumärkes kopierat, med kopior sprids även rykten.
Vi garanterar äkta produkter på allt vi säljer och inte bara Alpha Pharma. Alpha Pharmas produkter kommer med kod som går att verifiera på deras hemsida: http://alpha-pharma.com och http://www.check-alpha.com . Dessutom labb testar vi med jämna mellanrum allt vi får och skulle något visa sig vara dåligt plockar vi bort det ur sortimentet. Men det har aldrig hänt.

 

Vi såg ju för några år sedan en labanalys på Osaka homone Co Anavar 10mg som låg på 10,9mg om vi ej minns helt fel, Vad kan ni berätta om Osaka hormone Co?

I nu läget har vi riktat oss in på deras tablett sortiment, som många vet gör dom extremt bra tabletter både innehålls mässigt och utseende mässigt. Tar man en titt på nätet ser man endast bra omdöme kring detta märke.

 

Vilket ansvar har ni som säljare gentemot de många olika produkter som finns på marknaden idag och vad har kunderna för ansvar? Det blir ju lätt en djungel för kunderna.

Vårat ansvar är att kunden får det h*n betalat för. Alltså en äkta produkt som innehåller samma substans och mängd som etiketten visar. Som kund har man ett ansvar att veta att oftast får man det man betalar för. Så är det med allt och en seriös aktör ligger oftast högre i pris än “nykomlingar”

 

Har ni några rabatter som ni ger till kunder?

Handlar man för minst 5000:- lämnar vi 10% rabatt, mer än så lämnas oftast inte ut.

 

Vad tycker ni om prisutveckling som skett senaste åren på steroidmarknaden dvs att priserna gått ner?

Det är tråkigt tycker vi, straffet för detta höjdes för inte så länge sen och då borde priserna öka i takt med det och inte tvärtom. Vi riskerar faktiskt en hel del.

Har ni något som ni avslutningsvis vill säga till alla som löser detta?

Har ni inte provat oss så gör det, vi garanterar att ni inte blir besvikna! Vi finns på www.swedstore.com

Diskutera intervjun här: https://www.body-mass.org/viewtopic.php?id=11623

Views All Time
Views All Time
14710
Views Today
Views Today
2