Länge leve fria marknaden!

Body-mass.org har varit dött ett tag, det är inget vi kan förneka. Anledningen?
Jo vi tröttnade på att hela tiden försöka rädda marknaden. Vi försökte kontrollera den så gott det gick för att i slutändan rädda er kunder.
“Rädda? Skippa skitsnacket”….

Givetvis är allt i denna branch inte svart eller vitt och det spekuleras hej vilt om vilka intressen vi har. Detta är förståligt och ni medlemmar får spekulera fritt. Det rör oss inte i ryggen men allt vi ville var att produkter som når slutkund håller hög klass och att alla shoppar som fanns på BM håller hög service. Vi la ut tusentals kronor på labtester, Vi skrev mängder med artiklar för att upplysa er kunder och försöka förklara hur saker och ting låg till, Vi ville skydda er. Vi ville ert bästa men tyvärr så hjälpte inte detta det minsta. Allt kunden ville ha va BILLIGT!. Billigt Testo till varje pris.

Och det fick ni…

När “nya” BM öppnade upp i Oktober 2012 efter 1 års avbrott så hade vi något som vi kallade för riktpriser. Ja för er (riktat till säljare) som inte vet vad det är så är det en standard man sätter för alla säljare/shoppar så de har samma priser. Detta för att inte prisdumpning ska se. Marginalerna på försäljning av steroider är goda men ingen vill hamna i fängelse för småpengar (trodde vi) så därför har det sedan BM start år 2000 (???) funnits säljpriser (riktpriser) som säljare måste rätta sig efter. Helt efter alla spelets regler. Shopparna tävlar om kunderna på lika villkor och detta gynnar marknaden i stort då shopparna/tillverkarna slipper att fuska med produkterna genom att lägga mindre aktiv ämne i produkten vilket de faktiskt kan tjäna en hel del på att göra.
Tänk dig själv att tjäna 130.000 SEK istället för 100.000 SEK på tex en batch. En markant procentuell ökning eller hur?

Vi försökte att bara släppa in de shoppar vi visste var seriösa. Vi försökte pressa säljarna att hålla dessa sk riktpriser. Men det gick inte. Tyvärr så förlorade vi där.
Hur kommer sig detta? Det finns givetvis flera anledningar och förklaringar till detta. Dels så blev marknaden mer och mer digital vilket gör det enklare för shoppar att nå ut till folk. När jag var ung, ja då behövde man känna rätt folk eller ha en expertis inom ett ämne för att tex låt säga tillverka steroider men i dag så klickar du in på Youtube och råvarorna från Kina är endast ett klick bort så idag kan VEM SOM HELST tillverka streoider. Det finns givetvis fördelar med detta men är fördelarna fler än nackdelarna?
Med digitaliseringen av SteroidSverige så kom hårdare lagar & strängade straff.
Grovt dopingbrott från max 4 till max 6. Även där har du en rejäl procentuell ökning.

Men priserna blev billigare…

Kostnaden för tillverkning/produktion var den samma. Så vi hade nu en marknad där folk undrade varför Anavar kostade 10kr/st hos en shop medans samma mg kostade 20kr/st hos en annan shop. Är det så att förstnämda shoppen nöjde sig med halva vinsten? Svaret här är heller inte helt svart eller vitt då konkurans givetvis pressar priserna men någonting hände. Det gjorde det!

Parallelt med allt detta så kom det nya forum. Ja vi skulle kunna ge er den riktiga versionen av vad som egentligen hände men vi är inte här för smutskasta andra forum. Vi gillar att bli inspirerade av andra konkurerande forum, precis som de blev av oss, så vi har inget agg mot någon förutom att vi tycker de valde helt fel linje.
De har uppenbarligen lyckats bättre (aktivitetsmässigt och medlemsantal). Deras linje resulterade i att det dök upp “scammers”, en jävla massa pundare, annonser där stöldgods/bedrägerier såldes, listan kan göras lång på saker som dök upp som egentligen inte hade någoting med steroider och träning alls att göra, men detta var tydligen vad medlemmarna ville ha så de gjorde ingenting fel.

Så varför skriver vi detta? Jo vi vill att ni funderar över det vi skrivet. Spekulera över hur det varit de senaste 5-10 åren i branchen och ställ dig själv frågan vart det bättre förr? Kanske inte, eller så var de det. Vem är vi att avgöra det? Tyvärr har vi ett helt annat perspektiv på saker och ting än vad gemene medlemmen (20 årig ung grabb som vill testa steroider) har vilket gör det hela väldigt komplext. Vilken “approach” ska vi ha? Ska vi hålla kvar vid våra gamla ideal (och riskera att dö ut) eller ska vi helt enkelt “släppa marknaden fri”?
Hade jag personligen fått bestämma skulle priserna höjas och allt som inte har med steroider & träning att göra kastas ut med huvudet före men nu är det ni medlemmar som “bestämmer” detta så vi antar att vi får vara lite mer flexibla.

Vi skulle dessutom kunna rabbla på här i evigheter och om vi ville skulle vi kunna fylla 15st A4 sidor med detaljer om marknaden som de flesta inte känner till …men ora er inte de kommer i senare texter 😉

Vi lovar er att vi alltid kommer ha de mest originella ideerna och att vi kommer göra vårat bästa för att underhålla er.
Så gott folk! Nu kommer BM med en “ny approach” som vi hoppas att ni kommer att gilla.

Kommentera gärna på denna artikel så blir vi i ledningen väldigt glada.
Jag personligen kommer svara på alla kommentarer (i mån av tid).

OBS: Bilden visar hur dina steroider tillverkas.

Views All Time
Views All Time
1404
Views Today
Views Today
2