Intervju med deff & sexbutiken (Astons)

Kan ni börja med att presentera er. Hur länge ni har funnits med och lite sådant:

Vi på ASTON har funnits på BM förmodligen längst av samtliga nuvarande shoppar. Det pga att säkerheten och kvaliteten är A och O för oss. Vi har snart varit aktiva i 5 år och har då inga som helst avsikter att trappa ner. Tvärtom!

 

Vad anser ni gör er speciella gentemot andra shoppar och vad anser ni att kunder ska välja att handla hos er?

Till skillnad från så många andra shopar så har vi mest riktat in oss på diet och potensmedel.
Dels för att slippa den värsta konkurrensen med andra shopar men såklart i huvudsak för att tillgodose kunder med de mest kvalitativa varor som marknaden har att erbjuda inom dessa områden.

 

Hur ofta svarar ni på mails?

Vi svarar flera gånger dagligen, oavsett om det är vecko- eller helgdagar. Ingen kund ska behöva gå och vänta en längre tid på att få svar på sitt/sina mails. Oavsett om det är rena ordermail eller ev synpunkter hos oss.

 

Ni har valt att rikta in er på dietprodukter och potensmedel och lite annat och är ingen klassikt steroidshop. Varför?

Som nämnt här ovan samt att vi känner att vi vill göra våran grej och känner att det är just detta som vi vill hålla på med. Självklart har vi inte stannat i utvecklingen där utan har planer för både det ena och det andra smile

 

Vilket ansvar har ni som säljare gentemot de många olika produkter som finns på marknaden idag och vad har kunderna för ansvar? Det blir ju lätt en djungel för kunderna.

Vi på ASTON står bakom våra produkter till 100%. Våra produkter är aldrig någonsin underdoserade då det snabbt skulle förstöra vårat rykte. Vi har t.ex. nyligen tagit in ett nytt märke i våran shop som vi är otroligt nöjda med. Sivexa Pharmaceuticals, de har tom överdoserat sina produkter för att totalt utesluta ev missnöjda kunder. Vilket vi till våran förtjusning även snabbt fick bekräftat av Er kunder också då de är otroligt nödja so far smile
Sivexas stackers tex är något utöver det vanliga. En betrodd medlem här på BM kallade Sivexas Stacker Utimatoren (deras starkaste typ) för den bästa stackern på 10 år, det säger en hel del!

 

Har ni några rabatter som ni ger till kunder?

Betrodda medlemmar på BM har alltid 20% rabatt hos oss på hela vårat sortiment. Givetvis har vi bulkpriser vid större köp.

 

Vad tycker ni om prisutveckling som skett senaste åren på steroidmarknaden dvs att priserna gått ner?

Vi personligen anser väl att det både är plus och minus med detta. Vi tycker att shopparna gör ett sånt kanonjobb genom att tillföra så pass bra steroider ut till kunder. De förtjänar goda marginaler och tjäna sina pengar genom att tillföra denna tjänst. Men sanningen är ju samtidigt att marknaden blir mer och mer konkurrensfylld, vilket driver ned priserna. Det är bara att gilla läget. Men kunderna klagar ju såklart inte big_smile

 

Har ni något som ni avslutningsvis vill säga till alla som löser detta?

Vi skulle slutligen vilja önska samtliga shopar ett gott 2017. Och till Er kunder hos oss på ASTON – Vi ser fram emot detta år otroligt mkt och kommer att fortsätta att utveckla vårat utbud, men enbart med de mest kvalitativa produkter i syfte att optimera era kunders resultat genom eran träning etc. Oss kan ni alltid lita på till 100%.

 

Med vänlig hälsning
ASTON

 

Diskutera artikeln här: https://www.body-mass.org/viewtopic.php?id=12209

Views All Time
Views All Time
5495
Views Today
Views Today
1