Veckans tankeställare

Hur vet ni att en olja är bra? Vad baserar ni det på?
Vad ger en kund rätten att med näbbar och klor skydda en säljare från konstruktiv kritik och deras upplevelse?

Många kunder blir så glada och nöjda när de får hem en snygg kartong med guld kanter och vialer som ser ut som en rolex klocka ur världens bästa film, damn tänker ni! Detta måste vara världens elexir.
Medans en annan kund får hem en vial som är lite dåligt crimpad och är etikettlös och blir skitsur för det måste ju vara rena skräpet.
Hur många tänker inte så?

Jag vet inte hur många gånger jag läst kunder skriva ” fick hem vialerna idag men de saknade etiketter buuuuu”
Jaha tänker jag, är det inte innehållet som räknas? Eller måste outfiten vara snygg?
Detta är tydligt den mänskliga attityden “yta är allt”..

Detta är det bästa tren jag kört? Varför? Så fort jag sitade hostade jag lungorna ur halsen.
Ja men det bevisar inte att det är tren, utan det kan vara en väldigt stark blandning av lösningsmedel.

Denna substans är så jäkla bra! Varför? Jag fick alla biverkningar.
Vilka biverkningar då? De som du läst om på internet eller de biverkningar som du faktiskt upplevt själv och kan relatera till vid tidigare bruk?

När det kommer till omdömen och gröningar så upplever alla människor saker o ting olika. Du kan gå till Ica och bli dåligt behandlad medans merparten garanterat är nöjda annars hade Ica inte funnits idag.
Du köper ett paket makaroner och där i ligger en mask, innebär det att alla makaroner är dåliga?

Men när man tittar i säljares trådar och det någon gång då och då blir ett ifrågasättande eller en form av kritik (inte påhopp utan kritik) då ställer sig folk på led o backar upp försäljaren till 110% med argument som, “jag har aldrig haft problem” du borde valt rek” men snälla någon, det kan väl gå fel ibland och det behöver ju inte vara köparens fel alltid? Är det fel att köparen att dela med sig av sin upplevelse? Har köparen krävt något eller varit otrevlig?
Köparen ville kanske dela med sig av att paketet inte kommit fram efter 2 veckor och sen vad shoppen och kunden kommit överens om det vet inte alltid vi som läser. Men det är väl viktigt att även det som inte klickar 100% kommer fram?
Det betyder ju inte att säljaren är dålig eller gjort något fel.

Bara för att du har en upplevelse innebär inte att alla andra delar den. Tänk på det! För många undviker att posta just pga detta.

Views All Time
Views All Time
3773
Views Today
Views Today
1