Vart ska jag handla och vad behöver jag tänka på?

Här på BM har vi flera olika säljare och samtliga av dessa erbjuder många olika produkter.

Vi har delat in säljarna i olika kategorier efter hur vi känner dessa säljare.Denna indelning har inget med shopens produkter att göra.

En säljare som ligger under been around the block har med största sannolikhet lika bra produkter som en som ligger under kategorin Top of The line. Samma sak gäller när de är dags att få sina betalade produkter, ingen shop tjänar pengar på att inte skicka ut kundens produkter i längden eftersom då går kunderna till konkurrenterna.

 

FRÅGA:  Vart ska jag handla ?

SVAR: Du ska handla utav den shopen som du själv tycker att du har förtroende för, läs på om shopens omdömen innan du beslutar dig för att handla.  Se till att du har så mycket kött på benen som du möjligen kan.

FRÅGA: Vilket märke ska jag välja ?

SVAR: Här ska du lägga ned extra mycket tid och verkligen göra ordentliga efterforskningar. När du har gjort detta kommer du att bli nöjd med ditt köp.

FRÅGA: Jag har mailat men inte fått något svar , vad ska jag göra ?

SVAR: Shopparna drivs ofta av personer med vanliga jobb och familjer och så fort de har tid kommer de att svara.

FRÅGA: Jag har skickat in min betalning men shopen hävdar att de inte har fått den, vad ska jag göra ?

SVAR: Om shopen säger att de inte har fått betalningen så har de med största sannolikhet inte fått den. Shopen tjänar inte på att blåsa sina kunder.
Sedan måste man ha med i beräkningen att brevbäraren kan bära skuld till att betalningen inte har kommit fram. Det finns även de som hör av sig till shopar och hävdar att de har betalat även fast de inte har gjort det och detta måste Shopparna jobba med dagligen. Det du kan göra som kund är att föra en dialog med shopen via mail och inte via pm eller i deras säljtråd.

FRÅGA: Jag har inte fått mina saker och shopen har bekräftat att de har mottagit min betalning. Vad ska jag göra?

SVAR: Det kan finnas flera anledningar till att ditt paket inte har kommit fram. Den enklaste anledningen är att ditt paket inte är skickat än av diverse anledningar. Posten kan ha förseningar som gör att det tar längre tid än normalt för att få sitt paket.

Det handlar om särskilda enstaka fall där shopen inte har tänkt att skicka ut kundens produkter. Ha en dialog med shopen över mail tills affären är avslutad. Använd aldrig PM eller shopens säljtråd för detta.

 

FRÅGA: Shopen har torskat kommer jag att få polisen efter mig nu?

SVAR:  Med största sannolikhet så nej. Men du måste alltid se till att försvara dig så gott du kan.  Se till att alltid använda VPN (läs mer under säkerhet) och alltid använda countermail. Radera alltid alla mail efter avslutad affär . Datorn ska alltid vara krypterad med Vera crypt ( läs mer under säkerhet). Har shopen tagit dessa säkerhetssteg så får du ej besök av polisen.

FRÅGA: Jag har fått fel märke men rätt produkt vad ska jag göra ?

SVAR: Om det aktiva ämnet är detsamma som hos märket du beställde  så är det bara att köra. Men om det märket du har fått inte alls har samma omdömen som märket du valde så ska du kontakta säljaren och skicka tillbaka det som du har fått och de ska skicka rätt produkter till dig.

 

FRÅGA: Jag fick vänta i 3 veckor på min order och när den kom fick jag ingen kompensation !?

SVAR: Nej , shopen har ingen skyldighet att ge dig en kompensation.

Jag hoppas att du har fått svar på några av dina frågor.

Med vänlig hälsning.

Diskutera artikeln på vårat forum:
https://body-mass.org/viewtopic.php?id=10743

Views All Time
Views All Time
2806
Views Today
Views Today
1