Vad är det som gör Body-mass.org till Sveriges bästa AAS och träningsforum?

Vad vill vi i ledningen på www.Body-mass.org åstadkomma med detta forum?

Vad är det som gör www.Body-mass.org till Sveriges bästa AAS och träningsforum?

…Alla frågor kommer att besvaras här nedan även flera frågor kommer att besvaras…

Forumet body-mass.org är en portal dvs en plattform där personer med kroppsbyggning som intresse eller andra former av träning kan komma i kontakt med likasinnade.

Forumet är också en platts där man kommer i kontakt med försäljare av anabola androgena steroider.

Vi på forumet jobbar ständigt med att analysera dessa produkter som säljarna erbjuder för att du som kund ska kunna vara trygg med det du har valt att köpa och konsumerar.

Vi vill att du som kund ska slippa handla utav oseriösa försäljare som dyker upp på nätet eller på gymmet. Vi vill att du ska tryggt och enkelt i din hemmiljö kunna handla det du behöver, du ska även kunna få hjälp av erfarna personer som finns på vårat forum med de problem som uppstår för dig.

Vi försöker hela tiden tänka på den enskilda individens bästa när vi i ledningen tillsammans diskuterar och fattar beslut kring forumet, det är dock väldigt svårt att hela tiden tillmötesgå alla tusentals enskilda medlemmar så att alla är nöjda… Vi gör vårt bästa.

 

Varför ska jag välja att vara aktiv på Body-mass.org framför andra forum?
Det ska du för att vi som står bakom body-mass.org vill ha en trygg och säker marknad där kundens bästa är  i focus.

Det ska du för att vi kontinuerligt testar försäljarnas produkter och detta gör vi för din skull som enskild kund.

Det ska du för att vi hela tiden varje dag jobbar med att sålla bort oseriösa aktörer ifrån marknaden.

Det ska du gör för att vi jobbar för att marknaden ska hålla priser på produkter som motiverar försäljarna till att hålla kvalitativa produkter och för att dom ska känna sig motiverade till att hålla hög säkerhet kring sin organisation.

Det ska du göra för att du som kund på body-mass.org kan vara trygg när du köper dina produkter av säljare som säljer hos oss , du kan vara säker på att du får de som står på etiketten.

 

Statusen betrodd, vad innebär det?
Vi har under en längre tid sätt att det har funnits tveksamheter kring vad statusen betrodd står för, detta reder vi ut här.

Att vara betrodd betyder att ledningen på body-mass.org forum har sett att denna personen kontinuerligt sköter sina affärer. Ledningen anser också att denna personen tillför forumet med sin aktivitet och att personen även tillför mycket värdefull information dvs att den betrodda personen tillför forumet mer än vad den genomsnittliga forummedlemmen gör.

Att vara betrodd betyder också att ett flertal betrodda medlemmar har gått i god för denne och i vissa fall känner individen irl.

 

Kategorin Säljes Ej AAS.
Vi i ledningen är inga moraliska ryttare, det är inte heller vårat ansvar att skydda Sveriges befolkning emot stölder eller häleri. Sverige har en helt egen myndighet för detta ändamålet och den myndigheten kallas för, för er som inte vet det för Polismyndigheten. Det är denna myndighets ansvar att skydda befolkningen i detta land mot stölder och häleri inte vårat.

Vill en person sälja en vara som han har hittat eller tappat bort kvittot till så är han välkommen att göra det så länge han följer de reglerna som finns.

 

Säljare.
En utav anledningar till att du ska välja body-mass-org forum är för att här jobbar vi för att främja säljarnas behov. Vi vet att säljarnas behov är något som går hand i hand med köparna och att enbart sträva efter att möta behovet på ena sidan av staketet är inget som kommer att fungera i längden.

Här på Body-mass.org har vi de bästa säljarna i landet och de som ligger i toppen av dessa säljare är de som du finner under kategorin The best of the best.

Här kan du som kund handla och verkligen känna dig trygg och väl omhändertagen. Dessa säljare har funnits på marknaden i flera år och vissa av dem har funnits tillgängliga på marknaden i över 10 år.

För att en säljare ska få äran att sälja i just denna kategorin så måste säljaren uppnå en vis standard och några av punkterna som vi går efter är dessa.

§1. Säljaren ska ha igenom åren sålt produkter som gång på gång levererat och get nöjda och återkommande kunder.

§2. Säljaren ska ha en välstrukturerad säkerhet kring sin organisation.

§3. Säljaren löser de problem som uppstår mellan säljare och kund på ett professionellt och affärsmässigt vis.

 

Säljarna som ligger under Best of the Best är säljare som ligger body-mass.org forum väldigt varmt om hjärtat då vi vet att de verkligen levererar och sköter sig.

Vi kämpar för att bägge sidorna på denna marknad ska tjäna på denna relation, säljarna och kunderna ska bägge två vara nöjda med klimatet på marknaden. Det är detta klimat vi jobbar på att hela tiden förbättra.

 

Kritiska inlägg av köpare till säljare.
På andra forum som vi konkurrerar med för att förbättra marknaden så ser vi ett aktivt tillvägagångsätt ifrån dessa aktörer. När köpare är missnöjda med säljarens produkter eller deras sätt att hantera affären och väljer att meddela detta i säljarens tråd så blir köparen bannad och inlägget raderas eller så raderas inlägget och köparen får en varning.

Detta tillvägagångsätt gör inget annat än att försämra marknaden och det försvårar vårat arbete enormt. På Body-mass.org forum kan du vara säker på att du har ledningens tillåtelse att skriva i säljarens tråd om du är missnöjd med något. Vi kommer inte att banna dig eller varna dig för detta.

Det enda kravet vi har är att du skrivet ett inlägg där du har verklig grund för det du skriver, du ska skriva kritiken på ett objektivt sätt. Gör du på detta sättet så kommer du att vara en utav dom som hjälper oss att förbättra marknaden. På detta sättet hjälper du också säljaren att förbättra sig inför kommande affärer.

 

Varför har vi skapat en portal?
Portalen är skapad för att vi i ledningen snabbt ska kunna få ut nyheter på ett sätt där vi vet att vi når till majoriteten av våra medlemmar.
På portalen lägger vi även ut artiklar och labbanalyser. Portalen gör det faktiskt väldigt enkelt för medlemmar att hitta nyheter och artiklar och annan läsvärd information.

 

Det finns så många säljes trådar , vart ska jag handla?
Läs artikeln: Vart ska jag handla. Artikeln ligger på portalen.

 

Det är många underforum, hur ska jag hitta rätt?
Ta dig 10 minuter i lugn och ro. Lär känna forumet. Vi har valt att sortera upp allting noggrant för att man enkelt ska hitta det man söker när du har lärt dig forumet.

 

Vi i ledningen hoppas att denna artikel har varit till hjälp med att besvara några av dom frågor man kan ha som ny medlem.

Med vänlig hälsning

Admin3

Diskutera artikeln här: https://www.body-mass.org/viewtopic.php?id=11809

Views All Time
Views All Time
14987
Views Today
Views Today
93